tirsdag den 24. april 2012

Fotograf er jeg vist ikke 3KCBWDAY2

An english version can be found further dawn the page.

Dagens udfordring i knitting and crochets blog week er at tage et kreativt strikke/garn/billede, hmmm den var straks værer, jeg har tænkt og tænkt og det jeg kunne komme på og samtidig nå at lave i dag er ikke prangende. Jeg lod mig inspirerer af, at solen endelig skinner og at det ikke er hunde koldt. ja... Skal vi ikke bare konstateret at opgaven er løst og det var så det.


Todays assignment was not easy, I am no great photografer, lets just say that I have made an entry, but I am not really proved of it, but this is what my imagination and time allowed me to do, hopefully you will get something of a higher standart tomorrow.

5 kommentarer:

 1. Jeg synes, at din lille blomst er fin. Og så synes jeg også, at det er vildt hyggeligt, at du har lyst til at lege med. :-)

  SvarSlet
 2. Tak, jeg syntes det er sjovt, og det må blive til det det gør, hvad er det man siger det gælder ikke om at vinde, men om at være med. Din billedehistorie er helt fantastisk.

  SvarSlet
 3. Jeg synes også det er en fin blomst du har fotograferet og man kan jo så selv tænke sig til det hæklede og strikkede.

  Hvad går det egentlig ud på. Jeg var inde på den side du linkede til og mener det har noget at gøre med at du skal lave en gave til mig inden for det næste år, hvis det altså var mig der skrev på din side, er det korrekt ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis
   Det går ud på at jeg hver dag skal bolgge om et bestemt emne relaterer på en eller anden måde til strik og eller hækling. Os der er tilmeldt ugen kan vinde nogle ting. Mimi som har siden/ ideen har,vist nok noget med at hun giver nogle gaver væk til nogle af dem der skriver på hendes blog, men det har ikke noget knitting and crochets blot week. Vi der har tilmeldt os skal angive en bestemt kode i vores indlæg, på den måde kan folk der søger på ugens indlæg finde dem via goggle, så den grundlæggende ide er at skabe et blog fællesskab på tværs af grænser i denne uge med samme tema og de samme overskrifter hver dag.
   Kh Gitte

   Slet

Kære læser jeg vil gerne høre, hvad du har på hjertet, så skriv endelig en kommentar, det vil glæde mig.