søndag den 29. april 2012

Knitting or crochets KVBWDAY7

An english version can be found further down.

Når det kommer til metoden at bearbejde fiber på, ja så er der ingen vaklen, jeg er og bliver en strikkepige. Jeg kan til nøds hækle, kender de grundlæggende teknikker, jeg har også prøvet at filte og har endda et par strikkemaskiner, men strik i hånden slår det hele. Jeg elsker de strukturer jeg kan frembringe med mit strik, det næsten endeløse muligheder der er for at lave mønstrer og de mange mange teknikker. Måske er det min uvidenhed, men jeg føler ikke at jeg i hækling har helt de samme muligheder. Jeg elsker mine dejlige strikkepind, jeg strikker kun med rundpinde her er Addi og Knit Pro mine foretrukne. Motorisk har jeg det også lettere ved at styre de to strikkepinde frem for den ene hæklenål, men det jo nok bare et spørgsmål om øvelse. Nu vil jeg nyde resten af søndagen med et strikketøj og glæde mig over at det lykkedes at gennemføre Knitting and crochets blog week ano 2012..


Knitting or crochets is not really a big issue for me, I am and has always been a knitting girl. I do know how to use a crochets needle but for some reason it has never caught on, I also have a couple of knitting machines, and still I most conclude that knitting with my hand beets all. I love the beautiful textures and patterns I can create with my knitting. I love my knitting needles I always knit with wires and I prefer Addi or Knit pro. Now I thing I will enjoy the rest of my Sunday after having completed my Knitting and crochets blog week.

2 kommentarer:

 1. Er det Christel Seyfart du er i gang med, eller er det Ruth Sørensen ?
  Jeg er også vild med at strikke, men kan dog også hækle og vil gerne lave noget med hæklenålen en gang i mellem.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hej Lis

  Det er et Seyfart, dog ikke i orginalt garn, jeg strikker det i supersoft og så laver jeg det, i det jeg vil kalde almindelig sjalstørrelse, den helt store udgave vil jeg aldrig komme til at bruge.

  SvarSlet

Kære læser jeg vil gerne høre, hvad du har på hjertet, så skriv endelig en kommentar, det vil glæde mig.