fredag den 13. april 2012

weekend

Ligger i sofaen, er lige hjemvendt fra nogle dejlige dage i Århus. Sådan en lejrskole bekræfter mig bare i, at jeg har verdens bedste job, for selvom jeg er lidt træt, så er jeg også fyldt til randen af gode oplevelser og godt selskab. Jeg har været sammen nogle helt uroligt søde og velopdragende 8. klasseselever og nogle helt fantastiske kollegaer. Vi har været på AROS, på by vandring med guide og så var vi i går aftes inde og se Grease i Musikkens hus http://www.musikhusetaarhus.dk/kalender/19310/, en super fed forestilling. Sangere, dansere og skuespillerne gjorde det fænomenalt, det var virkeligt alle pengene vær. Al det gode selskab har dog betydet, at der ikke har været meget tid til strik, men pyt, det når jeg jo nok. I går da vi var på byvandring var vejret virkelig med os, og vi fik lov at nyde Århus i forårsklæder.

2 kommentarer:

Kære læser jeg vil gerne høre, hvad du har på hjertet, så skriv endelig en kommentar, det vil glæde mig.