onsdag den 9. maj 2012

Kom bare an vinter!

Den årlige tur til Active Sports lagersalg i Brønderslev er nu overstået, og der er som sædvanligt købt ind til den helt store guld medalje. Der er købt vinterjakker, skibukser, sommerjakker, fleectrøjer, t-shirts, fritidssæt, sko og meget mere til drengene og så er det også blevet til et par enkelte ting til Steen og jeg. Det er 4. eller 5. gang vi er der oppe, og der er en del penge at spare. I år fik vi fx indesko fra Forza til 75,- H2O badesandaler til 100,-, et helt skisæt til 400,-, det hele er i god kvalitet og så skal jeg ikke tænke på overtøj resten af året, fedt. Håber ikke at din onsdag har været helt så hektisk.
6 kommentarer:

 1. lækkert med sådanne et marked, og især når der kan spares en masse dejlige penge det er jo skønt

  SvarSlet
 2. Ja det er fedt, normalt er min tålmodighed ikke til udsalg, alt for mange mennesker, men her har jeg lært mig at lave en liste over hvad vi skal have hjemmefra og så gå jeg efter den og det virker

  SvarSlet
 3. Lækre sager du har fået købt dig og nu hvor du har sparet lidt er der jo også mere til GARN!!

  God aften til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Ja det er lige det jeg også tænker, så det bliver en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 5. Hold da op for en masse gode ting du har fået købt.

  stine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja børnene er også rigtig glade for dem, og flere af tingene er allerede taget i brug, og vi har sparet mellem 50 og 70 %

   Slet

Kære læser jeg vil gerne høre, hvad du har på hjertet, så skriv endelig en kommentar, det vil glæde mig.