onsdag den 2. maj 2012

Morgenstund har guld i mund

Jeg er A menneske, det er resten af min familie ikke, så imens de stadig sover sødt, nyder jeg mine stille morgener. I dag er jeg heldig, for min stilhed bliver afbrudt af fugle der synger så smukt og Vesterhavet blide brusen, jeg synes det er helt ok af de vil underholde mig, samtidig med at jeg strikker, drikker en kop spiecy chili og nyder udsigten. Det kan kun blive en fantastisk dag.2 kommentarer:

 1. Det har også været en fantastisk dag idag, så tak for dine forudsigelser rent vejrmæssigt.

  Campere I i denne uge?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hej Lis
  Det var så lidt, og ja vi er på camping i denne uge og vi nøder virkeligt at vejret endelig er med os.

  SvarSlet

Kære læser jeg vil gerne høre, hvad du har på hjertet, så skriv endelig en kommentar, det vil glæde mig.