søndag den 6. maj 2012

Stille Søndag

En dejlig miniferie er ved at være ved vejs ende, i morgen starter hverdagen igen. Denne uge har været helt fantastisk, jeg har næsten ikke arbejdet, hvis man da lige ser bort fra nogle elevplaner og et fagfordelingsmøde, jeg har slappet af, hygget mig med familien og venner, jeg ar strikket og spillet UNO, men nu gik den så ikke længere, for jeg er jo nødt til at være forberedt på morgendagen.
Så min stille søndag aften er gået med at rette engelske stile og læse projektrapporter. Min klasse skrev i forrig uge projekt, de var meget optaget af deres emner og har arbejdet godt, det kan dog stadig være lidt at en udfordring at komme igennem alle rapporterne, jeg ved fx ikke hvor mange opgaver om spiseforstyrelser jeg har læst og jo det er et vigtigt emne, men...

Næste uge bliver en af dem med fart på, mandag får Emil besøg af sin spisegruppe, tirsdag og torsdag har jeg skole-hjemsamtaler, onsdag skal vi til Brønderslev, Aktivsport har deres årlige udsalg og jo så skal jeg også til tandlægen. Heldigvis er der næste weekend at se frem til, den kommer til at stå i uldfestivallens tegn, jeg glæder mig allerede og har lagt flere planer.

2 kommentarer:

 1. Hvor dejligt, at opdage at lærer også er mennesker der skubber det hele til sidste øjeblik, ti hi.

  Stram ugeplan i får. Lyder dejligt med en madgruppe :)

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis

   Det er hyggeligt med madgrupperne, ikke mindst fordi man som forælder får mulighed for at kende dem han går i klasse med bedre.
   Gitte

   Slet

Kære læser jeg vil gerne høre, hvad du har på hjertet, så skriv endelig en kommentar, det vil glæde mig.