tirsdag den 19. juni 2012

Om at savne og mindes

I dag er vejret dejligt, solen skinner for det meste, det er lunt selv om der kommer lidt vind. Perfekt vejr til at tørre tøj i, jeg elsker at tørre tøjet udenfor, det bare noget helt andet end tørretumbleren.


Det er også perfekt vejr til at gå i haven og vores have trænger virkelig  til en kærlig hånd. Men det blev ikke haven der fik en overhaling i dag, der var en vigtigere opgave som trængte sig på. Mads har på det sidste savnet sin mormor helt forfærdelig, han bange for, at han er ved at glemme hende. Jeg har længe tænkt på at lave en fotobog med mormor minder, men har ubevidst skubbet opgaven. Men nu skulle det være, jeg tog en dyb indånding og satte mig ved computeren da jeg kom fra arbejde. Det var dejligt, skønt men også hårdt at kigge alle de mange billeder igennem med min mor, det var virkelig en opgave der krævede mod, tilløb og tårer. Nu har jeg fået samlet en masse skønner minder i en bog og bestillingen er sendt afsted. Jeg ved godt at en bog på ingen måde kan erstatte en fantastisk mormor og mor, men den kan måske hjælpe os med at fastholde alle de skønne minder vi havde med hende.

4 kommentarer:

 1. Kære Gitte
  Det synes jeg er en fantastisk ting at give sin søn.
  Et minde om en skøn mormor, som kan ses i lige så tit han har lyst. Gemmes under puden, grædes ved og snakkes om.

  Du må nok igang med flere for der er jo en søn mere og du skal vel også have en ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en god ide - kan godt forstår at det har været en svær opgave at komme igang med

  SvarSlet
 3. Kære Gitte,

  Varmen og sorgen stråler ud fra det indlæg. Det var sejt og flot, at du fik lavet bogen, Gitte. Det bliver fint med en bog, som man kan bladre i og mindes sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Erika
   Jeg kan mærke at det var en god øvelse for mig, jeg trængte til at mindes også alt det gode og ikke kun den sidste lange tid med sygdom

   Slet

Kære læser jeg vil gerne høre, hvad du har på hjertet, så skriv endelig en kommentar, det vil glæde mig.