torsdag den 16. august 2012

At pakke bøger ind

Er en af de tilbagevendende aktivitet, en jeg faktisk syntes er hyggelig, heldigt nok for jeg gør det jo hvert eneste år. I år havde jeg fået inspiration fra en Stof og Stil reklame til at gribe det anderledes an. Jeg har købt nogle rester af forskellige voksduge og så pakket bøgerne ind i det, det kræver kun en stikning forneden og foroven. Jeg klippede og foldede og Mads syede, han fik nemlig symaskine kørerkort sidste skoleår. Som navne kort har jeg brugt nogle fine navnemærkater fra Søsterne Greene.

Mads og jeg er rigtig tilfred med resultatet.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en fin ide - og supert at Mads selv kunne sy dem.

  SvarSlet
 2. Tak og faktisk ikke meget dyrer end indpakningspapir, jeg har købt rester og givet omkring 30 -40 kr. for det voksdug vi har brugt.

  SvarSlet
 3. Det er godt nok de flotteste indbundne bøger, jeg har set, og jeg har set en hel del ;O)) Hvor dejligt, at din søn interesserer sig så meget for det, at han hjælper til.
  kh Helle

  SvarSlet

Kære læser jeg vil gerne høre, hvad du har på hjertet, så skriv endelig en kommentar, det vil glæde mig.